Partnerstva

Partnerstva

Automotive lubricants banner  

Najbolji su nas izabrali za partnere na polju maziva

Total proizvode širom sveta isprobavaju, testiraju i preporučuju najveći proizvođači automobila – ljudi koji znaju o čemu govore. U Velikoj Britaniji, kompaniju Total su za Partnera na polju maziva izabrali vodeći proizvođači automobila, Peugeot, Citroen i Renault (u pitanju je Elf brend maziva).
Mi smo savršeni partneri, jer svi delimo zajedničku ambiciju da budemo najbolji.

Citroen
Peugeot
Mazda
Renault Trucks

Partneri iz auto industrije

TOTAL

CITROËN

Partnerstvo između kompanije TOTAL i francuskog proizvođača automobila CITROËN zaista je istorijsko. TOTAL je 1968. godine počeo da razvija mazivo za CITROËN DS kako bi rešio probleme vezane za paljenje i zapušenja. Preko 40 godina timskog rada urodilo je proizvodnjom visokokvalitetnih maziva i neprevaziđenim rezultatima u moto-sportovima . Danas je partnerstvo između ove dve kompanije industrijsko i globalno, i pored moto-sportova obuhvata tehnologiju, trgovinu i obuku.

Saznajte više o našem partnerstvu sa kompanijom Citroën

 

PEUGEOT

TOTAL i PEUGEOT su partneri od 1995. godine, a nedavno su obnavljanjem ugovora o partnerstvu potvrdili poverenje koje ukazuju jedni drugima. Ovo obnavljanje nije iznenađujuće, jer su TOTAL maziva jedini brend koji je francuski proizvođač automobila prihvatio za sve svoje modele. Zašto? Zato što delimo iste ciljeve. Istraživači u kompanijama TOTAL i PEUGEOT razvijaju maziva sutrašnjice: ulja koja dovode do sve manje potrošnje goriva i pritom čuvaju životnu sredinu.

Saznajte više o našem partnerstvu sa kompanijom Peugeot

 

MAZDA

TOTAL je evropski partner kompanije MAZDA Motors na polju maziva još od 2003. godine. TOTAL i japanski proizvođač automobila zajedno su razvili MAZDA Original Oil proizvodni program za MAZDA vozila. Pored toga što ispunjava uslove u pogledu kvaliteta i garancije za svaki model, ovaj proizvodni program je i specijalno projektovan za najnoviju SKYACTIV Tehnologiju kompanije MAZDA.

Saznajte više o našem partnerstvu sa kompanijom Mazda

 

Renault Trucks

Saradnja između TOTAL-a i francuskog proizvođača RENAULT TRUCKS počela je 1979. godine, razvojem proizvodnog programa Renault Trucks Oils (RTO). Dve kompanije su obnovile ugovor o partnerstvu sa trajanjem do januara 2016. godina; odnosi se na sve filijale u kojima RENAULT TRUCKS i TOTAL obavljaju prodajne aktivnosti. 

 

ELF

ELF ima strastven odnos prema performansama. Ova strast se ogleda u višedecenijskom učestvovanju ovog brenda u moto-sportovima i istorijskom partnerstvu sa proizvođačima i istraživačkim timovima iz celog sveta, uključujući sledeće:

 

RENAULT

ELF razvija proizvode po porudžbini za RENAULT još od 1968. godine, i ima dva tima za istraživanje i razvoj posvećena svom partneru. Ovo znači da se maziva sa odobrenjem brenda ELF mogu nabaviti u većini RENAULT prodajnih mreža u celom svetu. Prvi je smešten u CRES (ELF Centar za istraživanje u mestu Solaize, Francuska), a drugi je stalno na raspolaganju na trkalištima, dok traje Grand Prix i na privatnim testiranjima. Timovi koriste veoma napredne studije i analize koje dovode do tehničkih rešenja osmišljenih tako da donesu pobedu.

Koliko kreativno toliko i inovativno, naše tehničko partnerstvo je već urodilo serijom ulja za RENAULT menjače kojima nije potrebna zamena kao i motornim uljima za uštedu goriva. Naši inženjeri i istraživački timovi iz laboratorija u stalnom su kontaktu. Udruženi RENAULT-ELF stručnjaci stalno su podsticani izazovima u oblasti moto-sportova i omogućuju nam da zajedno predvidimo tehničke zahteve budućih pogonskih sklopova.

NISSAN

ELF i NISSAN su industrijski i razvojni partneri, i njihova saradnja se nalazi u središtu najnovijih tehnoloških inovacija. Nissan Genuine Oils u Evropi predstavljaju jedinstvene formule koje je projektovao ELF, a odobrio Nissan. U 2012. godini Nissan i Elf su produžili post-prodajno partnerstvo u Evropi. Više nego ikada ranije, Nissan Genuine Oils omogućuju vam da godinama dobijate najbolje performanse od vašeg Nissana.

?? ?? ?? ??