NAGRADNO TAKMIČENJE TOTAL FORMULA

POBEDNIČKI KRUG ZA MONCU

Total Formula

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se u periodu od 24. marta do 28. maja priključite u najuzbudljivijoj trci ovog proleća! TOTAL VR formula projuriće od severa do juga Srbije kroz Suboticu, Beograd i Niš! Pronađite je i provozajte pobednički krug u simuliranom bolidu koristeći fenomenalni Oculus Rift uređaj koji vas vodi u virtuelnu stvarnost!

Najbrži takmičar osvojiće put u Moncu za dvoje na trku za Veliku Nagradu Italije gde će uživo moći da oseti istinski nalet adrenalina i podrži svoj omiljeni tim sa tribina! Drugoplasirani će uživati u produženom vikendu na Kopaoniku za dvoje, dok smo za limenog ljubimca trećeplasiranog učesnika obezbedili besplatan mali servis. Međutim, tu ne stajemo sa nagradama! Učesnici koji se plasiraju od četvrtog do desetog mesta dobiće na poklon od nas najkvalitetnije motorno ulje u količini koju je propisao proizvođač za zamenu.

Total nagradno takmicenje

TOTAL formulu možete pronaći na sledećim lokacijama: Međunarodni salon automobila, hala 2C, Beogradski sajam, od 24.3. do 02.4; Ušće Shopping Centar, Beograd, od 19.4. do 27.4; Forum Shopping Center, Niš, 13.5. i 14.5; Shoppi Retail Park, Subotica, 27.5. i 28.5.

Rezultati će u promotivnom periodu biti dostupni na našem sajtu i biće ažurirani u realnom vremenu tako da ćete u svakom trenutku znati na kom se mestu nalazite na Top listi.

Više detalja, kao i pravila nagradnog takmičenja objavićemo 24. aprila. 

Total Srbija

 

Ovako smo se zabavljali na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu:

Kako je izgledala akcija prošle godine možete pogledati u ovom videu, a fotografije i video priloge snimljene na licu mesta moći ćete pogledate na našoj Facebook stranici.

Na ovom linku možete pogledati kako su se naši prošlogodišnji pobednici proveli na Hungaroring trkama u Mađarskoj.

Besplatno se provozaj i u nagradama uživaj!