NAGRADNO TAKMIČENJE „TOTAL FORMULA – POBEDNIČKI KRUG ZA MONCU“

Pravila i nagrade

Ovo nagradno takmičenje organizuje agencija SmartPoint Adria (Rajka Mitića 14a, 11000 Beograd, matični broj 20776650) za potrebe realizacije marketinške kampanje kompanije Total Serbia d.o.o. (Milentija Popovića 5a, 11070 Novi Beograd; matični broj 20662603).

Svi zainteresovani koji su stariji od 18 godina mogu se takmičiti u simuliranoj vožnji bolida Formule 1 uz pomoć Oculus Rift uređaja za virtuelnu stvarnost. Cilj igre je završiti stazu za što kraće vreme. Staza i bolid će biti unapred definisani i obaveza TOTAL promotera je da se pobrinu da ne bude nikakve izmene.

Pre početka igre, učesnik je dužan da ostavi podatke koji će biti korišćeni isključivo u cilju identifikacije učesnika i kontaktiranja pobednika povodom preuzimanja nagrada. Učesnik je dužan da ostavi podatke koji odgovaraju podacima u ličnoj karti ili drugom identifikacionom dokumentu.

Po završetku igre, TOTAL promoter upisuje ostvareni rezultat u bazu podataka i učesnik ima pravo da zatraži na uvid upisani rezultat na licu mesta.

Učesnik ima pravo na jednu vožnju.

Učesnici mogu proveriti rezultate takmičenja na sajtu www.total-serbia.rs u okviru sekcije „TOTAL Formula“.

Period trajanja nagradnog takmičenja je od 24.03.2017. do 28.05.2017.

Dobitnici nagrada će biti kontaktirani putem telefona i/ili mejla radi dogovora oko preuzimanja nagrada.

Mogućnost učestvovanja u nagradnom takmičenju imaju svi koji posete mesto održavanja TOTAL promocija na sledećim lokacijama:

  • TOTAL štand na Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu, hala 2C, od 24.03. do 02.04, u periodu od 12h do 18h
  • Ušće Shopping Centar, Beograd, od 19.04. do 27.04, u periodu od 12h do 22h
  • TC Forum, Niš, 13.05. i 14.05. u periodu od 12h do 22h
  • Shoppi, Subotica, 27.05. i 28.05. u periodu od 12h do 22h

Maloletna lica starija od 13 godina imaju pravo na jednu vožnju u pratnji roditelja ili staratelja ali ne mogu ostavljati podatke u bazi. Umesto njih, neophodne podatke može ostaviti roditelj ili staratelj.

Pravo na nagrade u ovom konkursu nemaju:

  • Zaposleni u kompaniji Total Serbia d.o.o  kao i članovi njihovih porodica do trećeg stepena srodstva, prijatelji i osobe sa kojima su u intimnim i/ili emotivnim vezama
  • Zaposleni u agenciji SmartPoint Adria, kao i članovi njihovih porodica do trećeg stepena srodstva, prijatelji i i osobe sa kojima su u intimnim i/ili emotivnim vezama.
  • Eksterni saradnici agencije SmartPoint Adria koji su na bilo koji način uključeni u realizaciju kampanje „TOTAL formula“, kao i članovi njihovih porodica do trećeg stepena srodstva, prijatelji i osobe sa kojima su u intimnim i/ili emotivnim vezama.
  • Učesnici koji nisu ostavili tačne podatke za identifikaciju.

NAGRADE:

Prvo mesto: Put za dve osobe u Moncu na VN Italije. Period putovanja je od 01.09.2017. do 03.09.2017. Paket obuhvata autobuski prevoz, putno zdravstveno osiguranje, smeštaj u hotelu na bazi dva noćenja sa doručkom, karte za trku Formule 1 i džeparac u iznosu od 200 EUR.

Drugo mesto: Produženi vikend za dve osobe na Kopaoniku. Period putovanja biće definisan prema dogovoru sa dobitnikom, najkasnije do 31. decembra 2017. Paket obuhvata smeštaj u hotelu na bazi tri noćenja sa punim pansionom.

Treće mesto: Mali servis automobila uz odgovarajuće TOTAL ulje za zamenu u količini koju je propisao proizvođač.

Od četvrtog do desetog mesta: Odgovarajuće TOTAL ulje za zamenu u količini koju je propisao proizvođač.

Jedan učesnik može osvojiti samo jedan tip nagrade.

Samo jedan član porodice može dobiti nagradu, te nagrade ne mogu dobiti dva člana porodice koja živi na istoj adresi.

Samo punoletni državljani Republike Srbije mogu da osvoje nagrade.

Ukoliko učesnik nije ostavio tačne podatke, biće diskvalifikovan i organizator će kontaktirati sledećeg učesnika sa najboljim rezultatom prema Top listi radi preuzimanja nagrade.

Ukoliko postoji osnovana sumnja u regularnost rezultata, organizator ima pravo da pozove dobitnike da još jednom odigraju igru pred organizatorom i zaposlenima iz kompanije Total. U slučaju da dobitnik nagrade odbije da to učini, biće diskvalifikovan i organizator će izabrati sledećeg dobitnika prema rezultatima iz Top liste.

Troškovi slanja nagrada su pokriveni na teritoriji Republike Srbije.

Glavna nagrada se ne može prenositi bez saglasnosti organizatora. Dobitnik ima pravo da izabere saputnika za nagradno putovanje.

Kompanija Total Serbia d.o.o. je odgovorna samo za sadržaj koji je sama proizvela i postavila.

Kompanija Total Serbia d.o.o. i bilo koja treća strana uključena u razvoj i distribuiranje aplikacije koja beleži rezultate i strimuje ih na veb-sajtu www.total-serbia.rs ne prihvataju bilo kakvu odgovornost za štetu ili neispravnost koju učesnik može iskusiti, uključujući maliciozni softver (viruse) i funkcionalnost veb pretraživača.

Kompanija Total Serbia d.o.o. je u potpunosti posvećena zaštiti identiteta i ličnih podataka svakog korisnika. Svi lični podaci učesnika su zaštićeni od strane kompanije Total Serbia d.o.o. i neće biti deljeni niti objavljivani izvan kompanije Total Serbia d.o.o. Učestvovanjem u nagradnom takmičenju „TOTAL FORMULA - POBEDNIČKI KRUG ZA MONCU“, učesnici su svesni i u potpunosti saglasni sa time da ustupaju lične podatke na korišćenje.

 

U Beogradu,
Mart 2017.