FOTO KONKURS „TOTALNO PLATINIRANJE“

 Uslovi i pravila konkursa

Ovaj foto konkurs organizuje agencija SmartPoint Adria (Rajka Mitića 14a, 11000 Beograd, matični broj 20776650) za potrebe realizacije marketinške kampanje kompanije Total Serbia d.o.o. (Milentija Popovića 5a, 11070 Novi Beograd; matični broj 20662603).

Za učešće u foto konkursu “Totalno platiniranje” morate biti u potpunosti saglasni sa Uslovima i pravilima konkursa.

Svi punoletni državljani Republike Srbije koji žele da učestvuju u foto konkursu “Totalno platiniranje” na Total Serbia Facebook stranici (www.facebook.com/TotalSerbia) mogu to učiniti na sledeći način:

  • Posetiti Total Serbia Facebook stranicu
  • U komentaru ispod posta, odnosno slike koja poziva na učešće u foto konkursu, postaviti fotografiju na kojoj treba da se nalazi učesnik pored svog automobila
  • U tekstu koji prati fotografiju dodati hashtag #totalnoplatiniranje
  • Učesnik mora ujedno biti i vlasnik vozila na fotografiji

Period trajanja konkursa je od 1.09.2017. do 30.09.2017. u podne (12h).

Stručni žiri koji čine 4 člana iz kompanije Total Serbia i agencije SmartPoint Adria, proglasiće 10 finalista na osnovu sledećih kriterijuma: kreativnost, originalnost i opšti utisak koji je u skladu sa vrednostima brenda TOTAL.

Imena finalista će biti objavljena na Total Serbia Facebook stranici 30. septembra 2017. godine. Finalisti su dužni da putem privatne poruke (Messages) na Total Srbija Facebook stranici u naredna 24h pošalju još 4 do 5 fotografija automobila slikanog sa svih strana, kao i model i godište automobila. Od svih finalista koji dostave neophodne podatke putem privatne poruke na Total Serbia Facebook stranici, stručni žiri će proglasiti 4 dobitnika nagrada čija će imena biti najpre biti objavljena na sajtu kompanije www.total-serbia.rs 03.10.2017. a zatim i na Total Serbia Facebook stranici istog dana.

Dobitnici nagrada treba da se jave putem privatne poruke na Total Serbia Facebook stranici sa osnovnim podacima: ime, prezime, adresa stanovanja i broj telefona najkasnije do 06.10.2017. do 17h. Ukoliko se dobtnici ne jave u predviđenom roku, žiri ce proglasiti nove pobednike i objaviti njihova imena na pomenutom veb-sajtu 09.10.2017. Novoizabrani dobitnici su dužni da se jave u roku od tri (3) radna dana, najkasnije do 12.10.2017. u 17h, kako bi ostvarili pravo na nagradu.

Pravo na nagrade u ovom konkursu nemaju:

·         Zaposleni u kompaniji Total Serbia d.o.o  kao i članovi njihovih porodica do trećeg stepena srodstva, prijatelji i osobe sa kojima su u intimnim i/ili emotivnim vezama

·         Zaposleni u agenciji SmartPoint Adria, kao i članovi njihovih porodica do trećeg stepena srodstva, prijatelji i i osobe sa kojima su u intimnim i/ili emotivnim vezama

·         Eksterni saradnici agencije SmartPoint Adria koji su na bilo koji način uključeni u realizaciju kampanje „Totalno platiniranje“, kao i članovi njihovih porodica do trećeg stepena srodstva, prijatelji i osobe sa kojima su u intimnim i/ili emotivnim vezama

·         Učesnici koji nisu ostavili tačne podatke za identifikaciju ili nisu vlasnici vozila na fotografiji

NAGRADE:

4x PLATINIRANJE AUTOMOBILA: Postavljanje visoko kvalitetne hrom folije sa platinastim efektom na eksterijer automobila koje će biti izvršeno u Beogradu u periodu između 12. i 26. oktobra. Dobitnicima će biti ponuđeni datumi kada mogu dovesti automobil na presvlačenje folijom a izbor datuma biće dodeljen prema redosledu javljanja dobitnika koji žele da ostvare pravo na nagradu, u smislu da će dobitnik koji se prvi javi moći da izabere jedan od 4 ponuđena datuma, dobitnik koji se javi drugi moći će da izabere jedan od preostala 3 datuma, dobitnik koji se javi treći moći će da izabere jedan od preostala dva datuma, a dobitniku koji se javi poslednji pripašće jedini preostali datum sa mogućnošću pomeranja od 2 radna dana.

Termini za dovoženje automobila na presvlačenje folijom su:

12. oktobar

16. oktobar

19. oktobar

23. oktobar

U slučaju da je mesto prebivališta dobitnika nagrada van Beograda, dobitniku će biti pokriveni troškovi povratka u visini iznosa autobuske karte do mesta prebivališta nakon što ostavi automobil, kao i troškovi dolaska u Beograd radi preuzimanja automobila, u visini iznosa autobuske karte. Vremenski period potreban za presvlačenje jednog automobila folijom je dva do tri dana.

Dobitnik nagrade je dužan da folije zadrži na automobilu najmanje tri meseca (90 dana) od datuma postavljanja.

Za kvalitet, postavku i trajnost i skidanje folije odgovoran je dobavljač koji vrši uslugu presvlačenja automobila folijom. Trajnost folije koju garantuje dobavljač je 3 godine, osim za automobile koji su bili havarisani, na mestima na kojima je limarija vidno oštećena ili obuhvaćena korozijom. U slučaju da se u predviđenom garantnom roku folija odlepi sa pojedinih delova automobila, dobavljač može na zahtev dobitnika sanirati mesta sa odlepljenom folijom bez nadoknade troškova sanacije. Međutim, dobavljač, kao ni Agencija, ne odgovaraju za ogrebotine niti bilo kakva fizička oštećenja folije i nisu u obavezi da pokriju troškove saniranja štete.

Ukoliko dobitnik iz bilo kog razloga bude želeo da folija bude uklonjena sa automobila u periodu od 1. februara 2018. do 1. maja 2018. godine, dobavljač će demontirati foliju besplatno. Za potrebe skidanja folije sa automobila, dobitnik se može javiti agenciji SmartPoint Adria koja će kontaktirati dobavljača i zakazati termin skidanja folije. Ukoliko želi da zadrži foliju na automobilu na duži period, odnosno nakon 1. maja 2018. godine, dobitnik snosi troškove uklanjanja folije koje za njega može obaviti dobavljač uz nadoknadu troška prema važećem cenovniku. Skidanje folije dobitnik može obaviti i sam uz savete i preporuke dobavljača.

Jedan učesnik može osvojiti nagradu samo jednom.

Samo jedan član porodice može dobiti nagradu, te nagrade ne mogu dobiti dva člana porodice koja živi na istoj adresi.

Samo punoletni državljani Republike Srbije mogu da osvoje nagrade.

Ukoliko učesnik nije ostavio tačne podatke, biće diskvalifikovan i organizator će kontaktirati sledećeg učesnika prema izboru žirija, radi preuzimanja nagrade.

Nagrada se ne može prenositi bez saglasnosti organizatora.

Kompanija Total Serbia d.o.o. je odgovorna samo za sadržaj koji je sama proizvela i postavila. Agencija SmartPoint Adria odgovorna je isključivo za realizaciju dobijene nagrade u dogovoru sa dobitnikom.

Kompanija Total Serbia d.o.o. i agencija SmartPoint Adria u potpunosti su posvećene zaštiti identiteta i ličnih podataka svakog korisnika. Svi lični podaci učesnika su zaštićeni od strane kompanije Total Serbia d.o.o. i agencije SmartPoint Adria i neće biti deljeni niti objavljivani izvan kompanije Total Serbia d.o.o. i agencije Smartpoint Adria. Učestvovanjem u konkursu „Totalno platiniranje“, učesnici su svesni i u potpunosti saglasni sa time da ustupaju lične podatke na korišćenje.

Ovaj konkurs nije ni na koji način sponzorisan, podržan, niti administriran od strane Facebook-a. Ovim potvrđujete da ste razumeli da informacije dajete vlasniku ove Facebook stranice, a ne samom Facebook-u.

U Beogradu,
Septembar 2017.