Total Quartz Auto Service

Total Quartz Auto Service

Total Serbia, filijala četvrtog najvećeg proizvođača ulja i gasa na svetu i jedini renomirani svetski proizvođač maziva koji je direktno pristan u Srbiji, je krajem 2017. godine otvaranjem prvog u nizu lanaca Total Quartz Auto Service najavila povećan obim investicija u 2018. godini.

Planirani projekti imaju za cilj da podrže partnere i unaprede korisničko iskustvo sa jedne strane, a sa druge strane da pozitivno utiču na lokalnu zajednicu.

Koncept Total Quartz Auto Service, koji u Totalu je pokrenut na globalnom nivou,  ima za cilj  primenu svetskog standarda po pitanju izgleda i kvaliteta usluga partnerskih servisa u Srbiji.

"Implementacijom ovog koncepta Total Serbia nastavlja da približava globalne standarde poslovanja kompanije Total tržistu Srbije i regiona. Verujemo da je TQAS koncept odlična prilika da budemo korak bliže korisnicima naših proizvoda i želimo da viši nivo usluge koju ovaj koncept pruža bude jedan od načina da im se odužimo za poverenje koje nam ukazu već dugi niz godina." , izjavio je Nikola Marković, menadžer prodaje u kompaniji Total Serbia koji je ujedno i vođa ovog projekta.

Total Quartz Auto Service

Do sada je u ovaj koncept ušlo pet servisa u Srbiji.

Cilj Totala je da se u narednom periodu brendira 20 servisa širom Srbije. Kriterijumi za ulazak servisa u partnerski program su kvalitet servisa i usluga, pristupačnost i vidljivost. Glavni benefiti servisa u mreži prvenstveno su partnerstvo i sigurnost sa kompanijom Total, prepoznatljiv vizuelni identitet i činjenica da će oni uvek ce biti prva preporuka Totala. Pored navedenog, podrška za svaki servis u mreži  ostvariće se kroz razne marketinške akcije, ali i kroz kontinuiranu obuku i unapređenje tehnoloških znanja zaposlenih u servisima.

Sa druge strane, korisnici usluga servisa uživaće sigurnost prilikom odabira servisa i usluga, kao i posebne pogodnosti i akcije koje će biti organizovane u okviru servisne mreže. Pored brze i stručne zamene ulja i ostalih pratećih usluga, korisnik može biti siguran u kvalitet proizvoda pod brendom Total.

Ovo je još jedna u nizu investicija koje je Total doneo u Srbiju svojim direktnim prisustvom, ali i potvrda ozbiljne namere koju kompanija ima na ovom tržištu.

Prateći važnost ovog koncepta kompanija Total Serbia priprema poseban projekt čija se realizacija očekuje u oktobru zato nastavite da pratite naš sajt i nove vesti koje Vam pripremamo.

Lub Savetnik – pronađite odgovarajuće motorno ulje za Vaš auto: https://www.total-serbia.rs/sr/auto-maziva/auto-maziva/lub-savetnik

Total je četvrti najveći proizvođač ulja i gasa na svetu, prisutan u preko 130 zemalja. Kompanija broji 100.000 zaposlenih koji su posvećeni pronalaženju, proizvodnji, preradi, prodaji i promovisanju različitih tipova energije sve do krajnjih korisnika. Total je svetski lider u proizvodnji tečnog naftnog gasa (TNG) i jedan od vodećih igrača u proizvodnji energije sa niskim sadržajem ugljenika. Za više informacija posetite: www.total.com