Skip to content

Naša ponuda

Moto-sportovi

 

Izborom proizvoda iz širokog asortimana TOTAL maziva, šaljete snažnu poruku vašim kupcima: vaša firma ne štedi na kvalitetu kada je u pitanju briga o vozilima i opremi, bilo da pripadaju vašem voznom parku ili onom koji pripada vašim klijentima. Naš asortiman pokriva sve vaše potrebe, od auto-industrije do poljoprivrede.

Automobili

TOTAL i ELF brendovi kompanije TOTAL Maziva nude vam baš onaj proizvod koji vam je potreban, bilo da prodajete automobile jednog ili više proizvođača ili vodite auto-servis.

Motocikli

Ulja kompanije TOTAL Maziva obezbediće vam položaj ispred konkurencije... a vaši kupci će se vraćati po još. Naši proizvodi u okviru brendova TOTAL i ELF podmiruju potrebe svih vrsta dvotočkaša i motora, za sve namene.

Kamioni, gradski i putnički autobusi

Bilo da upravljate voznim parkom teretnih vozila ili ih prodajete, TOTAL Maziva su vaš idealni partner koji će održavati vaše kamione, gradske i putničke autobuse u sjajnoj formi. Uživajte u prednostima naših proizvoda, od povećane ekonomičnosti goriva do manjeg gubitka vremena uzrokovanog kvarovima.

Mašinerija za zemljane radove

Ako ste proizvođač vozila, izvođač radova ili firma za zemljane radove, potrebna su vam maziva koja će omogućti vašoj mašineriji da ostvaruje vrhunski učinak. Mi specijalno projektujemo i prilagođavamo ulja da bismo unapredili i zaštitili motore koje vi i vaši klijenti svakodnevno koristite.
 

Poljoprivredna vozila

TOTAL Maziva poseduju kompletan asortiman proizvoda u potpunosti posvećen poljoprivrednoj mašineriji i vozilima. Obezbeđujemo pouzdana, praktična i ekonomična rešenja za potrebe ovog poslovnog sektora koga odlikuje potreba za non-stop radom.
 

Plovila za obalsku i unutrašnju plovidbu

Vašim plovilima su potrebna maziva koja omogućuju optimalan učinak, bez obzira na to sa kakvim se uslovima susreću. Bez obzira na to da li raspolažete čitavom flotom brodova ili jednim modelom, TOTAL Maziva imaju ulja koja će produžiti radni vek vaših plovila za ribarenje, obalsku i unutrašnju plovidbu.
 

Gde da pronađete naša maziva

Tražite TOTAL ili ELF maziva? Evo gde i kako možete pronaći proizvode koji su vam potrebni.