Skip to content

Kia Motors Corporation preporučuje Total

Kia Motors Corporation preporučuje Total

 

Total i Kia savezništvo veština

TOTAL Lubrifiants i Kia Motors Corporation su partneri od 2011. godine: prema uslovima ugovora, kompanija Total Lubrifiants je bila preporučeni partner Kia Motors Corporation za prodaju maziva širom svih Kia mreža posprodajnih usluga u zemljama učesnicama.
„Tokom poslednjih pet godina, Total je pokazao da pokriva svetske potrebe, ima jake marketinške mogućnosti i visoku tehnologiju maziva koja zadovoljava potrebe naših mreža. Total će biti naš ključni partner u svetskoj postprodajnoj strategiji za povećanje zadovoljstva Kia kupaca i prodavaca“, izjavio je Stiven Jon, potpredsednik Odeljenja za inostrane usluge u kompaniji Kia Motors Corp.

Kia Motors Corporation i Total Lubrifiants su u martu 2016. godine obnovili ugovor o strateškom partnerstvu. Tokom narednih pet godina, Total će ostati prioritetni partner Kia Motors Corporation za nabavku lubrikanata za Kia vozila. Motorna maziva marke Total će biti ekskluzivno preporučivana i dostupna kupcima širom Kia servisne mreže koja ima više od 5.500 prodavaca u oko 180 zemalja, uključujući zapadnoevropsko tržište od 01. januara 2017. godine.

Produženje saradnje započete 2011. godine, proširuje pogodnosti vlasnicima Kia vozila kao i Kia prodavcima. Kia mreže će imati pristup Total Quartz motornim uljima visokih performansi, posebno razvijenim da optimizuju performanse Kia motora, njihovu pouzdanost i poboljšaju ekonomičnost goriva. Kia i Total će takođe razviti zajedničke programe marketinških usluga s ciljem povećanja profita Kia dilera, zadržavanja klijenata i povećanja njihovog zadovoljstva.
Kia i Total Lubrifiants su kroz ovo partnerstvo potvrdili zajednički cilj jačanja njihovog sve većeg prisustva na globalnom tržištu i udruživanja snaga u „Savezu veština“ kako bi razvili proizvode i usluge visokog kvaliteta za nenadmašno iskustvo Kia korisničkih usluga.

„Zadovoljstvo nam jeda produžimo našu svetsku saradnju sa Kia Motors Corp. Ovo obnovljeno partnerstvo potvrđuje snažnu posvećenost kompanije Total da prati Kia Motors, na duge staze, u uspešnom međunarodnom širenju i da isporuči inovativna maziva, priznatu marketinšku stručnost i posvećene postprodajne programe trgovcima i kupcima kompanije Kia“ kaže Pjer Duho, generalni direktor Automobilskog odeljenja u kompaniji Total Lubrifiants.

O kompaniji Kia Motors

Kia Motors Corporation (www.kia.com) – proizvođač kvalitetnih vozila za one mlade u srcu - najstariji je proizvođač motornih vozila u Koreji osnovan 1944. godine. Godišnje se proizvede preko tri miliona Kia vozila u 10 proizvodnih i montažnih pogona u pet zemalja, koja se zatim prodaju i servisiraju kroz mrežu distributera i trgovaca u više od 180 zemalja. Kia danas ima preko 50.000 zaposlenih širom sveta i godišnji prihod od gotovo 44 milijarde američkih dolara. Ona je glavni sponzor turnira Australian Open i zvanični auto-moto partner FIFA - organizator FIFA svetskog kupa™. Slogan marke Kia Motors Corporation - „Moć iznenađenja“ - predstavlja svetsku posvećenost kompanije da iznenadi svet pružajući uzbudljiva i inspirišuća iskustva koja prevazilaze očekivanja.