Skip to content

Mazda Ulje

Total i Mazda su partneri već 13 godina

Total i Mazda potpisali su sporazum februara 2016. o obnovi partnerstva za motorna maziva na period od 5 godina.  Ovo partnerstvo produžuje ekskluzivno snabdevanje linijom Mazda originalnih ulja koju je osmislila i proizvodi kompanija Total Lubrifiants za više od 2.300 garaža, servisnih radionica i ovlašćenih distributera u više od 45 zemalja, većinom u Evropi.

Od početka ovog partnerstva motori zaštićeni Mazda mazivima koje je razvio Total proputovali su više od 140 milijardi kilometara. U okviru ovog partnerstva, istraživački timovi kompanije Total razvili su liniju maziva koja savršeno odgovara tehničkim zahtevima Mazda vozila za poboljšanje energetskih performansi. Ulja za motore i menjače koja se prodaju putem Mazda mreže koriste najnovije tehnologije u pogledu zaštite motora i smanjenja emisija.

Zahvaljujući testovima izvršenim sa Mazda motorima u Total istraživačkom centru, nekoliko maziva iz ove linije ispunjava vrlo zahtevne Skyactiv specifikacije. Skyactiv tehnologiju motora razvila je Mazda kako bi vozačima dala potpunu pogodnost izvanrednog ekološkog učinka bez ugrožavanja performansi i uživanja u vožnji.

„Obnavljanje ovog partnerstva potvrđuje našu posvećenost praćenju kompanije Mazda i njenih tehnoloških i komercijalnih uspeha. Tehnološke inovacije koje čine deo naših maziva su odlučujući faktor u neprekidnom razvoju novih motora i novih tehnologija motora. Performanse maziva i kvalitet usluga – naročito u pogledu obuke koju naši timovi pružaju garažama, servisnim radionicama i distributerima – direktno uslužuje klijente Mazda mreže,”  izjavio je Filip Šarle, generalni direktor kompanije Total Lubrifiants.
 

Džef Gajton, predsednik i generalni direktor kompanije Mazda Europe je istakao:

„Naše partnerstvo sa kompanijom Total je strateški važno za našu kompaniju i za naše klijente. Sa razvojem naših motora nove generacije, odličan učinak maziva je ključan za performanse i dugovečnost motora. Pogodnosti korišćenja originalnih Mazda ulja je očigledna za naše distributere i klijente.“

O kompaniji Mazda

Mazda Motor Cooperation je međunarodna kompanija za proizvodnju motornih vozila sa sedištem u Hirošimi, u Japanu. Ovaj proizvođač automobila, najbolje poznat po nenadmašnom Mazda MX-5 rodsteru, zapošljava više od 44.000 radnika širom sveta. U njegova četiri centra za istraživanje i razvoj u Japanu, Severnoj Americi, Evropi i Kini, inženjeri i dizajneri rade na modelima sledeće generacije, uključujući SKYACTIV tehnologiju kompanije Mazda kao i KODO – Soul of Motion dizajn (Duša pokreta). Predvođena iz sedišta u Hirošimi, Mazda globalno posluje putem 384 kompanije za prodaju u više od 120 zemalja.