02/06/2016 News

PRVA VIRTUALNA VOŽNJA FORMULE DOSTUPNA SRPSKOJ JAVNOSTI

Od 7. maja do 3. juna Total je bio prisutan u tržnim centrima u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevacu gde su posetioci imali priliku da igraju interesantnu igricu vožnje formule koristeći opremu za virtualnu stvarnost koja simulira 3D vožnju. 

Takmičari su bili u mogućnosti da provere svoj rezultat koji je bio strimovan direktno na Total-ovom veb sajtu ubilo koje doba dana. Najbrži učesnik koji je provozao stazom bio je nagrađen putovanjem na Hungaroring trke Formule 1 u Mađarskoj. Total je takođe pripremio specijalne nagrade i za drugoplasiranog i treceplasiranog učesnika. Osvajači srebrnog i bronzanog odličja dobili su besplatan mali servis i kompatibilno Total ulja odnosno kompatibilno motorno ulje i kočionu tečnost brenda Total.

Najbrži među najmlađim učesnicima, Marko Ivanović, postigao je fantastičan rezultat od 2,59minuta, dok je najviše vatrenih navijača imala jedna učiteljica. Osmesi na licima učesnica bili su dovoljni da se vrate jos nekoliko puta i provozaju formulu iznova osećajući uzbuđenje koje staza formule nosi sa sobom.

TOTAL je prva kompanija u Srbiji koja je započela aktivaciju ovog tipa i omogućila učešće čitavoj široj javnosti. Veoma nam je drago da smo mogli da Vam pokažemo naš brend kroz zabavan i interaktivan način ali i da omogućimo ljudima da osete uzbuđenje koje se dešava tokom F1 trka na kojima i TOTAL redovno učestvuje.

Link ka videu:
https://www.youtube.com/watch?v=MUfntAx6j3E