14/03/2018 News

Prva virtuelna majstorska radionica u Srbiji

virtuelna majstorska radionica

Drugu polovinu decembra 2017. obeležila je originalna i zabavna virtuelna “Majstorska radionica” namenjena svima koji su želeli da testiraju spretnost u pronalaženju skrivenih predmeta, dobro se zabave i osvoje odlične nagrade. Nesvakidašnji spoj savremene VR tehnologije i automehaničarskog zanata vratili su nas u vreme kada je svaki vlasnik automobila  makar malo “majstorisao oko automobila” koristeći se najrazličitijim alatima iz garaže.

VR takmicenje

 

Zadatak takmičara bio je da za što kraće vreme pronađu svih deset predmeta koje smo sakrili u virtuelnoj radionici - od alata, Total proizvoda i opreme za servise do predmeta za svakodnevnu upotrebu. Najbrže takmičare čekale su specijalne nagrade. Prva nagrada, četiri dana na Kopaoniku za dve osobe, pripala je Nikoli Aleksiću za najbolji rezultat od svega 24 sekunde i 787 stotinki. Drugu nagradu, brendirani komplet odeće za majstore, osvojio je Zoran Papis sa rezultatom 25 sekundi i 219 stotinki dok je treća nagrada, kantica odgovaraućeg Total ulja za zamenu pripala Branislavu Čaviću koji je uspeo da završi igru za 25 sekundi i 451 stotinku.

Vila Nikola Kopaonik

 

Kao jedini među renomiranim svetskim proizvođačima ulja i maziva koji ima predstavništno u Srbiji, kompanija Total nastoji da se približi svojim krajnjim korisnicima, oslušne njihove potrebe i pruži podršku kroz razne akcije i kampanje. Total “Majstorska radionca” ujedno je bila jedna od mnogobrojnih prilika za posetioce štanda da se upoznaju sa brendom, informišu o proizvodima i saznaju na koji način mogu stupiti u kontakt sa nama.