15/05/2015 News

SAJAM POLJOPRIVREDE

Kako svojim širokim asortimanom proizvoda kompanija TOTAL SERBIA D.O.O. pokriva i ceo segment poljoprivrede, ove godine nasli smo se kao izlagači i na najvećem sajmu poljoprivrede u regionu.
Tokom deset dana trajanja sajma predstavili smo širok asortiman proizvoda za poljoprivredu, gde raspolažemo svim vrstama proizvoda – od najprostijih motornih, menjačkih i hidrauličnih ulja pa sve do multifunkcionalnih ulja.
Na raspolaganju su nam i ulja za poljoprivrednu mehanizaciju kao što su: dvotaktna (2T), četvorotaktna ulja (4T), ulja za kosilice, ulja za motorne testere, ulja za muzalice kao i antifrizi i masti.
Deo TOTAL korporacije je i sertifikovana laboratorija (ANAC), koja je najbolja u Evropi a u kojoj se regularno može obavljati analiza ulja, dijagnoze i ostalo. Jos jedna od prednosti ANAC laboratorije je i ta što ima i ogromnu bazu već urađenih analiza na raznim poljoprivrednim mašinama (veliko iskustvo u dijagnozama i davanju preporuka) sto govori o vrhunskom inženjerskom timu.
Najveći partner u poljoprivredi već dugo godina je CLAAS, za koje proizvodimo specijalnu CLAAS paletu proizvoda.
Sve ovo i još mnogo toga činilo je naš nastup na održanom Sajmu poljoprivrede primećenim i značajnim kako za posetioce tako i za našu kompaniju.
Divno iskustvo koje smo poneli sa ovog sajma čine naše ponovno učešće neminovnim i unapred mu se radujemo.