Skip to content

Sany

SANY Group i Total Lubrifiants su potpisali ugovor o globalnoj saradnji

SANY Group bira Total Lubrifiants kao partnera za maziva na inostranim tržištima

SANY Group, svetski predvodnik u proizvodnji radnih mašina i opreme, i Total Lubrifiants, francuska kompanija za proizvodnju maziva svetske klase, sklopili su trogodišnji ugovor o međunarodnoj saradnji 25. jula 2014. godine.

Prema odredbama ugovora, Total Lubrifiants postaje preferirani partner kompanije SANY Group za prodaju maziva širom SANY mreža u zemljama učesnicama.

Kako bi održao korak s vodećim tržišnim položajem kompanije SANY u području istraživanja i razvoja, Total je uložio tehničke napore za razvoj posebno krojenih, vrhunskih proizvoda za podmazivanje prema sve zahtevnijim uslovima tehničke upotrebe SANY opreme. Ova linija ulja je posebno pogodna za SANY opremu u svim ekstremnim uslovima korišćenja na otvorenom i veći temperaturni raspon

Prema ugovoru, na ime originalnog SANY ulja, mreže širom sveta će imati priistup Total mazivima visokih performansi, tehničkoj usluzi visokog nivoa kao i marketinškoj stručnosti kompanije Total Lubrifiants kroz koju će SANY Group moći da pojača zadovoljstvo i poverenje kupaca.

Prateći agresivnu strategiju globalne ekspanzije kompanije SANY, Total je zainteresovan da iskoristi svoja globalna iskustva u oblasti poslovanja i široko rasprostranjene mreže snabdevanja i distribucije u skladu sa međunarodnim tempom kompanije SANY i najbolje služi potrebama kupaca SANY proizvoda na globalnoj osnovi.

Sany