Skip to content

IMS PALE

U mestu Donja Ljubogošta nadomak Pala nalazi se auto servis “IMS” koji više od 25 godina pruža usluge održavanja, popravke i intervencije na svim markama automobila. Danas, servis za svoje klijente obavlja kompletnu mehaniku, dijagnostiku, servisiranje klime, vulkanizerske usluge, reglažu trapa, a takođe je specijalizovan za mašinsku obradu glave motora, kao i obradu diskova i doboša. Pored navedong, servis nudi uslugu šlep službe i bavi se prodajom maziva i auto delova.

POSTANITE DEO TOTALOVE SERVISNE MREŽE

Krajem septembra 2018. godine, “IMS” postaje prvi servis u Repubici Bosni i Hercegovini koji pristupa Totalovom servisnom konceptu TQAS, dobivši novi vizuelni identitet i podršku koju Total obezbeđuje svim servisima u mreži.

Kako je servis izgledao pre i nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku.

Saradnja sa Totalom, koja je bila realizovana na nivou prodaje Total i Elf ulja, ovim projektom prerasla je u partnerstvo čiji je cilj da krajnjim korisnicima garantuje dosledan kvalitet usluge i proizvoda iz Totalove ponude.

Kroz TQAS koncept primenjen na servisu “IMS” sa Pala, Total nastoji ne samo da opravda, već i da prevaziđe očekivanja krajnjih korisnika koji mogu biti sigurni da će svaka intervencija biti urađena brzo i stručno, a svaki proizvod iz Totalovog portfolija koji servis koristi originalan i kvalitetan.