Skip to content

TQAS Karavan

Otvaranjem zvaničnog predstavništva u Srbiji  2010. godine ispunili smo jedan važan cilj, a to je da vama, našim kupcima, partnerima i saradnicima budemo uvek dostupni, da zajedno rastemo i unapredimo okruženje u kome živimo i radimo. Upravo su direktan kontakt sa vama i garancija kvaliteta naših proizvoda glavne prednosti na domaćem tržištu.

Ako ste zainteresovani da i Vaš servis konkuriše za TQAS koncept, kontaktirajte nas. Postanimo partneri u zajedničkom napretku.

POSTANITE DEO TOTALOVE SERVISNE MREŽE

Naše prisustvo u Srbiji iskoristili smo da vas upoznamo i da kroz svakodnevnu saradnju saznamo vaše potrebe i želje. Primena TQAS koncepta je samo jedan segment pri realizaciji ovih ciljeva. Zato, krenite sa nama na put kroz Srbiju, na put TQAS Karavana, na kom će vas naš ljubazni voditelj Slobodan Šarenac i njegovi srdačni domaćini, provesti kroz raznorazne automrehaničarske anegdote, ispričati male/velike tajne auto-servisa, prikazati vam divne krajolike i zanimljive lokacije. Preostaje vam samo da se udobno smestite i uživate. TQAS Karavan kreće na put.

TQAS Karavan: Prva sezona (2018.)

TQAS Karavan: Druga sezona (2019.)