Skip to content

Total i Peugeot Scooters

Peugeot Scooters

Snažno višegodišnje partnerstvo kompanija TOTAL i Peugeot

Kompanije Peugeot i Total su 20 godina povezane kroz snažno i jedinstveno partnerstvo. Naše dve marke dele zajedničke vrednosti i ciljeve i zajedno su prevazišle mnoge izazove, na raznim poljima, poput istraživanja i razvoja, postprodaje i konkurencije, što se oslikava u pobedi na Pikes Peak-u juna 2013. godine i zakazanom povratku na Dakar reli 2015. godine.

Novo partnerstvo sa kompanijom Peugeot Scooters

Podstaknute ovim uspesima, kompanije Peugeot Scooters i Total su samouvereno i ambiciozno odlučile da udruže snage i prošire svoje partnerstvo na svet dvotočkaša i trotočkaša od aprila 2014. do kraja 2016. godine. Ove dve marke će ujediniti svoju izvrsnu stručnost i profesionalnost kako bi svojim kupcima ponudile najbolje usluge i maziva, od prvog fabričkog punjenja do svakodnevnog održavanja Peugeot skutera. Ovo partnerstvo oličava ambiciju postizanja savršenstva kome teže kompanije Peugeot Scooters i Total Lubricants.

peugeot scooters recommends

Otkrijte više o kompaniji Peugeot Scooters

Kompanija Peugeot Scooters je podružnica grupe PSA Peugeot Citroën. Osnovana 1898. godine, ona je i najstarija grupa na svetu koja dizajnira, industrijalizuje i plasira na tržište motorna vozila sa dva ili tri točka. Sa rasponom od 50 do 400 cm3 Peugeot Scooters prisutan je u gotovo 60 zemalja širom sveta i peti je najveći evropski proizvođač skutera.