Skip to content

Total u Srbiji

TOTAL GRUPACIJA

TOTAL je jedna od pet najuspešnijih svetskih naftnih kompanija, prisutna u više od 130 zemalja i broji oko 100.000 zaposlenih na svim kontinentima.

Total je u Srbiji direktno prisutan od 2010. godine kada je izabrao da svoju investiciju za prostor Balkana uloži baš u Srbiju.

Filijala Total Serbia d.o.o. direktno je odgovorna za Total kako u Srbiji i na Kosovu, tako i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Total Serbia d.o.o. je jedini ovlašćeni uvoznik TOTAL i ELF ulja i maziva za našu zemlju. Direktno predstavništvo francuske naftne kompanije na tržištu Srbije garantuje kvalitet proizvoda i pruža mogućnost da se uverite zašto smo među najboljima.

Rad Total-a karakterišu partnerstva sa najvećim automobilskim kompanijama, širok dijapazon najsavremenijih proizvoda koji može da odgovori zahtevima svih proizvođača ali i podrška i kontakt sa kupcima putem direktnih predstavništva kompanije.

Total je prisutan sa svojim visokokvalitetnim proizvodima i u cementnoj, papirnoj, tekstilnoj, prehrambenoj, drvnoj, farmaceutskoj, metaloprerađivačkoj i drugim industrijama. Praktično za svaki motor, mi imamo da ponudimo kvalitetna ulja i maziva, tačnije čitavu paletu proizvoda.

Kako bismo našim potrošačima obezbedili sve neophodne informacije na našem veb sajtu pokrenut je odeljak „Saveti i preporuke“ sa ciljem da pruži korisne informacije svima koji žele da saznaju nešto više o održavanju i pravilnoj vožnji automobila. Iako u srcu TOTALovog biznisa leže motorna ulja i fluidi, deo sajta „Saveti i preporuke“ obrađuje znatno širu tematiku u nastojanju da vozačima pomogne da razumeju problematiku sa kojom se svakodnevno mogu susresti, kao i da preporuči načine kako mogu sami obaviti neke od jednostavnih provera i intervencija na svom automobilu.

Stranica saveti i preporuke: http://www.total-serbia.rs/sr/saveti-i-preporuke.html