Regionalni Rubia Roadshow kreće

Zadovoljstvo nam je da najavimo prvi regionalni Total Rubia Rodshow! U poseti Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini u periodu od 11. maja do 15. juna, na točkovima Total Rubia Rodshow kamiona predstavićemo naš teretni i kamionski program maziva pod brendom TOTAL RUBIA. U nastavku možete pogledati plan i program aktivnosti:

Total Rubia Roadshow

 

Zabavni sadržaj i ketering za učesnike

Biće nam zadovoljstvo da vas upoznamo i provedemo prijatno poslepodne sa vama uz zakusku, piće, VR izazov, partiju stonog fudbala, testiranje košarkaške preciznosti ili snage uz nezaobilaznu “krušku”.

Total Rubia Roadshow

 

Prijava učesnika i podela vaučera

Svi zainteresovani koji se na licu mesta prijave za učešće u ovom događaju ostvaruju pravo na vaučer sa popustom na TOTAL RUBIA proizvode.

TOTAL RUBIA tim

 

Druženje sa kolegama i TOTAL RUBIA timom

Total Rubia Roadshow je odlična prilika da na jednom mestu dobijete pregršt korisnih informacija od tržišnih lidera, razmenite ideje, iskustva i kontakte sa kolegama iz branše i raspitate se o dodatnim pogodnostima i vidovima saradnje sa kompanijom Total.

TOTAL RUBIA Sertifikat

 

Stručni trening i dodela sertifikata

Naš tim će se veoma rado pobrinuti da vam tokom kratke i sadržajne obuke u trajanju od 15 minuta, pruži što više korisnih informacija o RUBIA proizvodima za teretni i kamionski program, njihovim prednostima, namenama i specifičnostima. Nakon toga, dobijate vredan sertifikat o završenoj obuci koji izdaje kompanija Total.

Posetite nas na najbližoj lokaciji, u sledećim terminima:

11. maj 2019.

12-20h

Kit Commerce d.o.o., Kružni put 67, 11309 Leštane, Beograd

12. maj 2019.

12-18h

Dva En d.o.o., Svetog Save 84/c 11271 Surčin, Beograd

(Autokomerc karting centar)

18. maj 2019.

12-18h

Technolub d.o.o., Patrijarha Dimitrija 12 G, 11090 Rakovica, Beograd

19. maj 2019.

12-18h

Dva En d.o.o., Rade Končara 1, 21131 Petrovaradin, Novi Sad

(MKGROUP/AGROGLOBE)

15. jun 2019.

12-18h

Dva En d.o.o., Dušana Popovića 98, 36000 Kraljevo

(Tehnički pregled, NDB Sistem Plus)

 

O TOTAL RUBIA mazivima

Total je u kamionskom i teretnom programu prisutan s paletom proizvoda pod nazivom TOTAL RUBIA, koje konstantno inovira i usavršava u skladu s potrebama savremenog tržišta. TOTAL RUBIA maziva za teretni program napravljena su za postizanje optimalnih performansi, čak i pri ekstremnim uslovima eksploatacije, obezbeđujući dužu postojanost maziva, bolju zaštitu motora i motornih sklopova od mehaničkih oštećenja i sprečavanje pojave taloga.