Vesti

Na putu za bezbednost dece u saobraćaju (2018)

I ove godine, Total Serbia nastavlja sa društveno odgovornom kampanjom “Na putu za bezbednost dece u saobraćaju” u kojoj će učestvovati preko 5.500 učenika prvog i drugog razreda osnovne škole. U saradnji sa iskusnim pedagozima i uz podršku Ministarstva prosvete,...

Bezbednost pre svega - Total na 16. Belgrade Beer Festu

Na nedavno održanom Belgrade Beer Fest-u, muzičkoj manifestaciji koja okuplja preko pola miliona ljudi iz zemlje i okruženja...

Prva virtuelna majstorska radionica u Srbiji

Drugu polovinu decembra 2017. obeležila je originalna i zabavna virtuelna “Majstorska radionica” namenjena svima koji su želeli da testiraju spretnost u pronalaženju skrivenih predmeta.

Na putu za bezbednost dece u saobraćaju (2017)

Projekat društvene odgovornosti u osnovnim školama na teritoriji beogradske opštine Palilula

Pobednički krug za Moncu - utisci sa tribina

Proleće 2017. obeležila je uzbudljiva kapmanja “TOTAL formula” koja je ove godine održana u Beogradu, Nišu i Subotici.

Total Formula

During May, a unique Total formula drove through the four biggest shopping malls in BelgradeNovi Sad and Kragujevac, making it possible for all visitors to enjoy a thrilling formula-driving experience in 3D. 

PRVA VIRTUALNA VOŽNJA FORMULE DOSTUPNA SRPSKOJ JAVNOSTI

Od 7. maja do 3. juna Total je bio prisutan u tržnim centrima u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevacu...

SAJAM POLJOPRIVREDE

Kako svojim širokim asortimanom proizvoda kompanija TOTAL SERBIA D.O.O. pokriva i ceo segment poljoprivrede, ove godine nasli smo se kao izlagači i na najvećem sajmu poljoprivrede u regionu.

Sajam Automobila 2015.

Kompanija TOTAL SERBIA D.O.O. i ove godine našla se rame uz rame sa najvećim imenima automobilske industrije na održanom Internacionalnom Sajmu Automobila.