Skip to content

Nissan i Total partneri u inovaciji

Ulje za Nissan

Kompanije Nissan i Total su kroz neprestane inovacije tokom poslednjih 10 godina stvorile uspešno partnerstvo na svetskom nivou. Ono je donelo koristi obema kompanijama, ujedinivši stručnjake na polju tehnologije, marketinške inicijative i moto-sportskih takmičenja na trkačkim pistama širom sveta.

Originalno NISSAN ulje koje je dizajnirao TOTAL

Originalna Nissan ulja su proizvodi stvoreni ovim jakim partnerstvom i saradnjom. Koristeći ekspertizu TOTAL maziva, originalna Nissan ulja su tehnološki napredna maziva koja su posebno dizajnirana da povećaju snagu i performanse Nissan motornih vozila.

Nissan odobrava i preporučuje upotrebu Nissan motornih ulja kod svih benzinskih i dizel motora. Nissan motorna ulja su proizvodi visokog kvaliteta, optimizovane viskoznosti radi smanjenja trenja i održavanja zaštite od habanja pri niskim startnim temperaturama. Najviše performanse i zaštita se održavaju tokom veka trajanja motora.

Total i Nissan

TOTAL, tehnološki partner kompanije NISSAN ZEOD RC

Nissan formula

 

NISSAN i TOTAL su započeli partnerstvo 2014. godine radi visoko inovativnog i tehnički zahtevnog projekta: NISSAN trkački automobil „SA NULTOM EMISIJOM NA ZAHTEV“ (ZEOD RC)

zeod

Na trci 24 časa Le Mana, napisana je istorija kada je Nissan ZEOD RC* u kvalifikacijama prešao pun krug legendarne piste od 13,6 kilometara samo na električnoj energiji, postižući brzinu vozila GT kategorije.

Prototip je privukao pažnju kada je zabeležio brzinu od 300 kilometara na čas, ne koristeći pri tom ni jednu jedinu kap benzina.

Total maziva za Nissan ZEOD RC su bila namenski osmišljena, oslanjajući se na našu stručnost na polju moto-sportova.

Motorno ulje je prilagođeno zahtevima snažnog motora od 400 konjskih snaga, smanjene veličine i težine (3 cilindra, 1,5 litara, 10 kg) i pune sposobnosti da parira trenutnim F1 motorima. Tečnost za akumulator je obezbedila dobru pouzdanost i pojačala performanse motora.