Skip to content

Servisni koncept

Total Quartz Auto Service, ili skraćeno TQAS, predstavlja koncept visokog kvaliteta usluge i prepoznatljivog vizuelnog identiteta koji karakteriše partnerske servise u Totalovoj mreži. Ovaj projekat se razvija na svim kontinentima i veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da globalne standarde poslovanja primenimo kroz partnerstva sa servisima u Srbiji.

Prvi servis otvoren je 2017. godine, a o rastu i razvoju servisne mreže u Srbiji u protekle tri godine, prednostima članstva za naše partnere i šta je potrebno da Vaš servis postane deo TQAS koncepta, govori naš poznati novinar, voditelj i sportski komentator, Slobodan Šarenac.

TQAS koncept

Ako ste vlasnik servisa i želite da konkurišete za ulazak TQAS koncept, kontaktirajte nas. Postanimo partneri u zajedničkom napretku.

POSTANITE DEO TOTALOVE SERVISNE MREŽE

Kako bismo vam približili sam TQAS koncept i otkrili vam neke skrivene krajolike i zanimljivosti koje čine deo kulturno-istorijskog nasleđa Srbije, u 2018. godini pokrenuli smo serijal TQAS Karavan. Tokom dve sezone emitovanja, Slobodan Šarenac vas vodi na nezaboravno putovanje i posetu TQAS servisima širom Srbije, gde imamo priliku da čujemo ne tako obične priče i zavirimo u možda ne tako poznate kutke ove prelepe zemlje. Pratite nas i uživajte.