Skip to content

Servisni koncept

Total Quartz Auto Service, ili skraćeno TQAS, predstavlja koncept visokog kvaliteta usluge i prepoznatljivog vizuelnog identiteta koji karakteriše partnerske servise u Totalovoj mreži. Ovaj projekat pokrenut je u Total kompaniji širom sveta i veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da globalne standarde poslovanja primenimo kroz partnerstvo sa servisima u Srbiji.

Ako ste zainteresovani da i Vaš servis konkuriše za TQAS koncept, kontaktirajte nas. Postanimo partneri u zajedničkom napretku.

POSTANITE DEO TOTALOVE SERVISNE MREŽE

Kako bismo vam približili sam TQAS koncept i otkrili vam neke skrivene krajolike i zanimljivosti koje čine deo kulturno-istorijskog nasleđa Srbije, pokrenuli smo serijal TQAS Karavan čiji je domaćin naš poznati novinar, voditelj i sportski komentator, Slobodan Šarenac. Na točkovima TQAS Karavana polazimo od najsevernije i stižemo do najjužnije tačke na mapi Srbije u kojoj se nalazi TQAS servis i kroz različite sezone pričamo ne tako obične priče i zalazimo u možda ne tako poznate kutke kojima se ovi gradovi ponose. Pratite nas i uživajte.