29/03/2015 News

Sajam Automobila 2015.

Ove godine predstavili smo asortiman kako dobro poznatih i testiranih proizvoda, tako i linije novih proizvoda sa poboljšanim specifikacijama različitih prozivođača automobila.

Kako bismo animirali i najmlađe posetioce Sajma, na naš štand postavili smo i dva simulatora vožnje, čije korišćenje je bilo potpuno besplatno.

Dok su najmlađi uživali u vožnji, i čekali red da obore postavljene rekorde roditelji su imali dovoljno vremena da izaberu najbolje ulje za svoj auto i produže životni vek svog motora.

Ovako izgrađen odnos sa svim aktuelnim i potencijalnim korisnicima prepoznali su i ocenjivači UEPS-a (udruženje za tržišne komunikacije Srbije) koje nam je dodelilo nagradu za najbolje promotivne aktivnosti na održanom Sajmu Automobila. Ocenjujući nekoliko aspekata uključujući i zabavu, prikupljanje informacija, dobru uslugu i zadovoljstvo posetilaca odabrali su kompananiju TOTAL SERBIA za ovogodišnjeg dobitnika ovakvog priznanja.

Bila nam je velika čast i zadovoljstvo da ovih deset dana provedemo u stalnom kontaktu sa korisnicima naših ulja i maziva i unapred se redujemo sledećoj manifestaciji kojoj ćemo se sa zadovoljstvom odazvati.